събота, 8 август 2015 г.
Артишок с кисело мляко
ПРОДУКТИ:
1 артишок
чаша кисело мляко
100 г тофу
2-3 ск чесън
1 ч.л. лимонова кора
2 с.л. лимонов сок
1/2 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
2 с.л.копър
ПРИГОТВЯНЕ:
Изрежете острите връхчета на листата на артишока, а после с нож направете надлъжен срез по тях, за да се сварят по-добре. Сварете артишока да омекне.
Смесете всичко останало и направете пълнежа. Когато артишокът се свари, напълнете го със соса и сервирайте. Ефектно, но малко трудно за ядене, ако артишокът не е добре сварен - боцка.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар