събота, 8 август 2015 г.
Цвекло с кокос
ПРОДУКТИ:
1 чаша цвекло
1 чаша моркови
1/4 чаша кокос
1/4 ч.л. черен пипер
2 с.л. гхи / кокосово масло
1 см джинджифил
1/4 ч.л. сол
шепа стафиди по желание
ПРИГОТВЯНЕ:
Настържете на ренде цвеклото и морковите.
Загрейте мазнината в тиган и добавете джинджифила, а после и стафидите (ако слагате) и кокоса. Оставете да пуснат аромата си, добавете цвеклото, морковите и подправките и разбъркайте. Оставете да се задушават, докато омекнат. Ако е необходимо, добавете малко вода, за да не загорят.
Сервирайте топло или охладено, поръсено с кокос, сметана или друго.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар