петък, 7 август 2015 г.
Хляб с орехи и девесил
ПРОДУКТИ:
1 1/2 чаша овесено/ечемичено или др брашно
1 1/2 чаша пълнозърнесто брашно
2 ч.л. сол
1/4 чаша зехтин
1 1/4 чаша топла вода
1 чаша орехи
1/3 чаша пресен девесил
ПРИГОТВЯНЕ:
Смесете брашната и добавете солта, олиото и топлата вода. Размесете.
Добавете натрошените орехи и нарязания девесил. Ако нямате девесил, експериментирайте с друга зелена прясна подправка по избор или добавете просто сухият им вариант.
Изпечете в предварително загрята фурна и украсете както желаете.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар